Contati pe noi

Pentru orice tip de problema legata de instalatii sanitare si termice

Instalator non-stop

Seriozitatea de care dam dovada si timpul scurt de interventii ne recomanda pentru cazurile de urgenta. www.instalatornon-stop.ro ofera servicii de calitate si un pret corect.

24 de ore/ 7 zile din 7

* CONFIDENTIALITATE

www.instalatornon-stop.ro nu va colecta automat nicio informatie sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa postala/electronica) prin intermediul site-ului, in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului pe email sau telefonic. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite in conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).

Datele de contact primite de la dvs. in mod voluntar, pe email sau telefonic, sunt folosite doar in scopul comunicarii cu dvs., pentru a ajunge la locatia dorita de dvs. unde vom presta serviciile si/sau pentru evidente fiscale. Numele dvs., Numerele de telefon, adresele postale si cele electronice nu se salveaza de catre noi decat in cazul in care va trebui sa prestam servicii catre dvs. si/sau pentru evidente fiscale.

In cazul in care nu doriti serviciile noastre, aceste date vor fi sterse.

Site-ul poate contine link-uri catre alte platforme sau aplicatii ce nu sunt gestionate de www.instalatornon-stop.ro de care nu este responsabil.

Program

Program non stop, suntem disponibili 24 de ore/ 7 zile din 7.
Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 Bucuresti si Ilfov

Servicii

Instalatii sanitare si termice

Montaj centrale, calorifere, obiecte sanitare

Reparatii tevi si conducte

Desfundari canalizare si conducte sanitare.

Montaj

Instalatii

Reparatii

Desfundari